Политика по защита на лични данни

КОИ СМЕ НИЕ

www.zonaKartini.bg (Сайтът) е собственост на АТЕРА Дизайн ЕООД (Администратор) със седалище в гр.София, бул. България 60 В /Бизнес център/. Контакти: тел. 0888 244 008, email: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

Администраторът обработва лични данни единствено във връзка с изпълнение на поръчка на клиент, във връзка с договорни или преддоговорни отношения. Тъй като сигурността Ви като наши потребители е от изключително значение за нас, ние полагаме сериозни усилия личните Ви данни, които обработваме, да са защитени според правилата на Регламент (ЕС) 2016/679 от 27 април 2016г. (GDPR или Регламента).

 

КАКВО СА ЛИЧНИ ДАННИ?

 

"Лични данни" според Регламента е всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице ("субект на данните"); физическо лице, което може да бъде идентифицирано, е такова, което може да бъде идентифицирано пряко или

косвено и по-специално чрез посочване на идентификатор като име, идентификационен номер, данни за местоположение, онлайн идентификатор или на един или повече фактори, специфични за физическата, физиологичната, генетична, умствена, икономическа, културна или социална идентичност на това физическо лице.

 

КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ ОБРАБОТВАМЕ?

 

В zonakartini.bg не обработваме чувствителни лични данни. Обработваме лични данни, необходими във връзка с изпълнение на поръчка, във връзка с договорни или преддоговорни отношения, вкл. и комуникация, свързана с тях, както и за защита и анализ функционалността на сайта и услугите, които предлагаме чрез него. Такива лични данни могат да бъдат: име, имейл, телефон, адрес/и за доставка или за изпълнение на услугите ни, IP адрес, от който достъпвате интернет страницата ни, номер на банкова

сметка или друга банкова и платежна информация във връзка с плащанията Ви, направени към нас.

 

При заявено от Вас съгласие за участие в наши маркетингови дейности, може да обработваме и допълнителни лични данни, чиито вид, цел и срок на обработване, ако са различни от горепосочените, ще бъдат изрично посочени във формата за даване на съгласие или при

запитването.

 

Медии

 

Ако качвате снимки в сайта, например когато желаете отпечатване на картина по Ваша снимка, то трябва да избягвате да качвате снимки с вградени данни за локация (EXIF GPS).

 

Бисквитки (Cookies)

 

Сайтът използва бисквитки за подобряване на сигурността си, както и за по-добро потребителско преживяване, ако сте влезли в профила си.

 

За аналитични цели

 

За поддръжка и анализ използваемостта на сайта zonakartini.bg ползваме системи на трети страни за анализ на трафик, посещаемост, контрол и подобряване на представянето на сайта  в Интернет, както и на услугата, която предлага (подобни системи включват например Google Analytics, Google AdWords). В този случай споделяме анонимизирана информация за трафикакъм/от сайта, която не позволява идентифицирането на отделно лице.

Възможно е, но не задължително, използването на частично автоматизирани системи за създаване на групи от аудитории за ремаркетинг, отново към момента чрез горепосочените приложения на трети страни.

 

Не извършваме автоматизирано вземане на решения или профилиране.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

 

Личните данни, обработвани от нас, са защитени чрез съвременни технологи, както и технически, организационни, физически и административни мерки.

 

СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ

 

Срокът за съхранение на лични данни или части от събраните лични данни, въз основа на съгласията по-горе или на легитимния ни интерес в договорни или преддоговорни отношения, е не повече от периодът, необходим за изпълнение на бизнес целите или законосъобразното функциониране на компанията, например счетоводни цели, маркетингови цели, изпълнение на поръчката и др.


РАЗКРИВАНЕ НА ВАШИ ЛИЧНИ ДАННИ

 

За доставка на Вашата поръчка, както и изпълнение на договорните ни ангажименти към Вас, може да споделим Ваши лични данни (име, телефон, адрес за доставка) с куриерски фирми (Еконт, Спиди).

 

Лични данни, въведени през сайта, се споделят с наш партньор, явяващ се обработващ на лични данни по смисъл на Регламента, въз основа на договорните ни взаимоотношения с него (франчайз). Администраторът е положил необходимите усилия за установяване осигуряването на обработката съгласно и според условията на Регламента, вкл. и подходящите административни, технически и други форми на защита и сигурност.

 

Поради законови изисквания и ако се наложи, без значение на местоживеенето Ви, във връзка с националната сигурност, при съдебен процес, спор и/или по заявка от обществени и правителствени органи, може да предадем/разкрием Ваши лични данни на заинтересованите

трети лица.

 

За защита на потребителите ни, на нашата състоятелност или права, както и на наши дейности или услуги, е възможно да разкрием Ваша лична информация, вкл. и на компетентни държавни или обществени ограни, когато преценим, че такова разкриване е неизбежно и

основателно необходимо. В случай на реорганизация, сливане или продажба на компанията и/или дейността или активите, е възможно съответната трета страна да придобие всякаква и цялата събрана лична информация.


ВАШИТЕ ПРАВА ВЪВ ВРЪЗКА С ДАННИТЕ ВИ

 

Като субект на лични данни съгласно Регламента Вие притежавате определени права:

 

  • право на информация и достъп -> изпратете имейл до Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. със запитване относно това какви Ваши лични данни разполагаме. Запазваме си правото, с цел предотвратяване на злоупотреби, да отговаряме на заявки, чийто отговор не изисква непропорционално големи усилия, както и на такива, които не целят разкриване на чужди лични данни;
  • право на корекция -> в случай, че Вашите данни, с които разполагаме, са непълни и сгрешени, може да поискате да ги поправим;
  • право да поискате ограничаване обработването на Ваши лични данни, без това да засегне законността на обработването на данните до този момент;
  • "Право да бъдеш забравен" - може да поискате да изтрием Вашите данни, с които разполагаме. Имайте предвид, че възможността, както и срокът, за това изтриване може да зависят от законови изисквания за срока на обработка и съхранение на лични данни;
  • право на преносимост - може да поискате да Ви предоставим личните Ви данни в стандартен вид, подходящ за пренос между различни администратори;
  • право да възразите срещу обработката на Ваши лични данни, при условие, че смятате, че те се обработват незаконосъобразно от наша страна;
  • право да оттеглите съгласието си, ако обработката се извършва на това правно основание;
  • право да подадете жалба пред компетентен орган от ЕС (вкл. Комисията за защита на личните данни), ако смятате, че Администраторът обработва Ваши лични данни в разрез с действащата законова уредба.

 

 

Правата Ви на субект на лични данни може да упражнявате чрез изпращането на мейл до Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. Имаме право да откажем да обработваме заявки, които изискват несъразмерни технически, физически или други усилия, които се повтарят неоснователно, застрашават поверителността на услугите ни или на други наши потребители или до които по закон не се изисква достъп.


Имаме право да актуализираме, допълваме или изменяме настоящата Политика по всяко време по свое решение или поради промяна в обстоятелствата.

  • Заплащане - с наложен платеж или по банков път
  • 5 до 10 работни дни срок на изработка.
  • Пана върху канава от Ваша снимка
  • Телефон за консултации и информация - 0888 244 008

Отзиви

Сряда, 08 Юли 2020г.
Отлична работа.За 5 дни беше изпълнена поръчката.Ще Ви ползвам пак с удоволствие.Сайта е направен мн    ого професионално.Успех!
Събота, 11 Юли 2020г.
Здравейте! Днес получих картината и съм много доволна от качеството и опаковката.Бих искала да благо    даря на г-н Георгиев, който изпълни всички желания относно размерите и цветовете на паното.Много съм доволна от резултата. Благодаря Ви за професионализма.Само едно ще е мястото ,където ще поръчвам картини и това е при Вас.
Неделя, 12 Юли 2020г.
Благодаря Ви за добро изпълнение на картината, която съм поръчала и получила и за коректното отношен    ие към клиента. Възнамерявам да си направя отново поръчка.
Понеделник, 06 Юли 2020г.
Благодаря за бързата и качествена изработка.
Сряда, 08 Юли 2020г.
Благодаря за професионалното отношение и чудесно изпълнение. За втори път поръчвам декоративно пано     от Зонакартини и ги препоръчвам горещо. Може да получите и допълнителни предложения и консултация според търсенето и желанията ви.
Горе