Информация

«www.ZonaKartini.bg» - това е онлайн магазин / галерия за дигитален печат на постерикартини, декоративни пана и фото тапети.
Подбрали сме над 100 000 репродукции на известни художници и фотоси на различна тематика, които са подредени в над 300 категории. Всяко едно изображение можете да превърнете в дигитално отпечатана картина с рамка и стъкло, единично пано върху PVC или канава или да направите от него декоративно модулно пано от няколко части.

Избрахме най-добрите изображения за фото тапети. Латексовият печат, заедно с HP PVC free Wall Paper, е единственият сертифициран печат за декориране на затворени помещения, обитавани от хора - офиси, детски градини, болнични заведения, жилища и др. За използваните материали в нашите изделия научете повече в раздела "Материали".

Ние държим на високото качество на продуктите ни, приятелското отношение с клиентите ни, професионален подход при избора на продукт. Разбираме, че не е лесно да се направи правилен избор. Как ще изглежда картината на фона на Вашите тапети или на цвят стена? Как ще се съчетава с Вашите мебели. На сайта ни може да проверите това предварително: влезте на страницата "Интериори" и изберете близко до Вашия интериор изображение. Вижте как ще се съчетават цвета на рамката и стената, размера на картината и изображението. Определете, дали да се спрете на една голяма картина или няколко по-малки.

Ако срещате затруднение при избора на подходяща картина, рамка, паспарту или цялостно оформление,
свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да намерите най-подходящото решение за интериора Ви.

 

www.ZonaKartini.bg е собственост на АТЕРА Дизайн ЕООД със седалище в гр.София, бул. България 60 В /Бизнес център/, тел. 0888 244 008

 

Полезни линкове от нашия сайт:

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ - информация относно методите за доставка, срокове за изработка и плащане. 

МАТЕРИАЛИ - информация относно използваните материли. 

КОНТАКТИ

ОТЗИВИ - оставете своя отзив за нас и нашите продукти. 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

  • Заплащане - с наложен платеж или по банков път
  • Телефон за консултации и информация - 0888 244 008
  • Пана върху канава от Ваша снимка
  • До 10 работни дни срок на изработка.

Отзиви

Събота, 08 Декември 2018г.
Много съм доволна резултата! Картината е с чудесно качество! Благодаря!
Петък, 07 Декември 2018г.
Искрено благодаря на целия екип на "ZonaKartini.bg" за коректното отношение и отличното ка    чество на изработка на картината, която получих - надмина очакванията ми. Бих искала да благодаря на Евгени, който не се отказа от идеята ми и със страхотен ентусиазъм спомогна за реализирането й! Желая Ви успех и със сигурност ще Ви препоръчам, като най-добрите в тази сфера.
Събота, 08 Декември 2018г.
В момента очаквам втората си картина.Качеството е отлично .Очарована съм.
Неделя, 09 Декември 2018г.
Впечатлена съм от качеството на полученото пано. Непременно ще поръчам пак.
Събота, 08 Декември 2018г.
Искам искрено да благодаря на екипа на Zona Kartini за това, че успяха да спазят уговорения срок и д    а доставят картината точно на време за празника. Качеството е перфектно, много красива изработка. Благодаря ви! Весела Коледа, Щастлива и Успешна Нова Година
Горе