Информация

«www.ZonaKartini.bg» - това е онлайн магазин / галерия за дигитален печат на постерикартини, декоративни пана и фото тапети.
Подбрали сме над 100 000 репродукции на известни художници и фотоси на различна тематика, които са подредени в над 300 категории. Всяко едно изображение можете да превърнете в дигитално отпечатана картина с рамка и стъкло, единично пано върху PVC или канава или да направите от него декоративно модулно пано от няколко части.

Избрахме най-добрите изображения за фото тапети. Латексовият печат, заедно с HP PVC free Wall Paper, е единственият сертифициран печат за декориране на затворени помещения, обитавани от хора - офиси, детски градини, болнични заведения, жилища и др. За използваните материали в нашите изделия научете повече в раздела "Материали".

Ние държим на високото качество на продуктите ни, приятелското отношение с клиентите ни, професионален подход при избора на продукт. Разбираме, че не е лесно да се направи правилен избор. Как ще изглежда картината на фона на Вашите тапети или на цвят стена? Как ще се съчетава с Вашите мебели. На сайта ни може да проверите това предварително: влезте на страницата "Интериори" и изберете близко до Вашия интериор изображение. Вижте как ще се съчетават цвета на рамката и стената, размера на картината и изображението. Определете, дали да се спрете на една голяма картина или няколко по-малки.

Ако срещате затруднение при избора на подходяща картина, рамка, паспарту или цялостно оформление,
свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да намерите най-подходящото решение за интериора Ви.

 

www.ZonaKartini.bg е собственост на АТЕРА Дизайн ЕООД със седалище в гр.София, бул. България 60 В /Бизнес център/, тел. 0888 244 008

 

Полезни линкове от нашия сайт:

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ - информация относно методите за доставка, срокове за изработка и плащане. 

МАТЕРИАЛИ - информация относно използваните материли. 

КОНТАКТИ

ОТЗИВИ - оставете своя отзив за нас и нашите продукти. 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

 

За ZonaKartini.bg

Печат на картини 1
Печат на картини - Разнообразете вашият интериор!

ZonaKartini.bg е онлайн магазин / галерия за дигитален печат на картини, постери, декоративни пана и фототапети. Тук ще откриете над 100 000 репродукции на известни художници, както и фотоси, разпределени в множество категории, в зависимост от своите изображения и тематики. Качеството е отличителна характеристика на процеса по печат на картини, извършван от екипа на ZonaKartini.bg. С иновативни машини, висококачествени материали и максимална прецизност при работа ние успяваме да предоставим на клиента само и единствено най-доброто. В следващите редове ще научите повече за печата на картини и всички други услуги, които платформата ZonaKartini.bg е способна да ви предостави.

ZonaKartini.bg – печат на картини и други услуги

Печат на картини 2
Печат на картини - Видове

Печат на картини - печатът на стандартни картини е основна услуга в портфолиото на ZonaKartini.bg. При нас имате възможност да избирате измежду над 15 000 картини с разнообразни тематики и послания за вашия интериор. Наличният каталог се обновява непрекъснато, като се добавят произведения както на класически, така и на съвременни автори. Можете да поръчате печат на картина в желаните от вас размери, дори и те да са извън стандартните и най-често срещани такива. Страницата ни „Интериори“ пък ви предоставя опция да проверите дали картината, набелязана за печат, действително ще се впише добре в интериора на съответното помещение. От вас се изисква просто да отидете на страницата и да изберете най-близкото до вашия интериор изображение – бързо, лесно и ефективно.

Печат на модулни картини - екипът на ZonaKartini.bg извършва също така печат на модулни картини, наричани още пана за стена или декоративни пана. Те са разделени на различни модули, чийто брой зависи най-вече от изискванията и желанията на клиента. Най-често модулите са от 2 до 4, но също така могат да бъдат и 5, 6 или повече. Екипът на ZonaKartini.bg се старае да бъде максимално гъвкав към предпочитанията на отделните потребители, когато става въпрос за печат на модулни картини. Вие ще имате възможност да изберете от колко модула да се състои картината, както и какви материали да бъдат използвани при нейния печат. В крайна сметка ще получите артикул по ваш вкус, който раздвижва интериора в помещението ви и прави атмосферата още по-стилна и елегантна.

Други услуги - освен печат на стандартни и модулни картини, в ZonaKartini.bg можете да поръчате и печат на постери и фототапети. При тези категории отново ще получите възможност за избор между богата колекция от артикули, както и гарантирано високо качество на самите артикули. В следващия абзац ще поговорим за това как екипът на ZonaKartini.bg успява да осигури високи степени на качество и ефективност при печата на картини и други изделия.

Продуктите на ZonaKartini.bg – ползи и преимущества за клиента

Печат на картини 3
Печат на картини - Заповядайте при нас!

Екипът на ZonaKartini.bg гарантира високото качество на своите продукти най-вече благодарение на прецизността на производствения процес, както и на използваните в него материали и машини. Ето какво трябва да знаете за въпросните материали и машини, играещи основна роля за качествения печат на картини и други изделия:

печат на картини: ECO Latex Print - печатът на картини, фототапети и други изделия при нас се осъществява чрез ECO Latex Print – една от последните иновации на лидера в тази сфера Hewlett-Packard. ECO Latex Print е модерна технология, която не съдържа вредни съставки, алергени и замърсители на въздуха. Благодарение на нея може да се извършва печат на картини, приложими във всякакви интериори, включително в детски стаи, спални или офиси. Въпросните продукти са напълно екологични и по никакъв начин не застрашават човешкото здраве и кондиция.

печат на картини: памучна канава (канаваца) - памучна канава (канаваца) - предлаганата от ZonaKartini.bg канава, която се използва при печата на картини, е с изключително високо качество. Тя е направена от 100% памук, като същевременно е добавено защитно покритие, за да се гарантира запазването на цветовете в отлично състояние за дълъг период от време.

печат на картини: качествени декоративни рамки - - печат на картини: качествени декоративни рамки – декоративните рамки, които предлагаме към услугата „печат на картини“, са изработени от популярни и надеждни европейски производители като Arqadia, Lira и INCOME. Сглобяването им се осъществява на специална машина, осигуряваща здравина, устойчивост и прецизни сглобки. При заявена поръчка за печат имате възможност да избирате измежду над 60 размера и дизайна декоративни рамки за вашата картина.

печат на картини: солидни дървени подрамки - - печат на картини: солидни дървени подрамки - подрамките също могат да бъдат поръчани в рамките на услугата „печат на картина“, когато се търсят допълнителни нива на здравина и устойчивост. Те се изработват от масивна дървесина и се правят на специална машина, която гарантира прецизната им изработка.

Как да изберете подходящата картина за печат от ZonaKartini.bg?

Печат на картини 4
Печат на картини - Поръчайте от нас!

Както вече казахме, в ZonaKartini.bg ще откриете много богата колекция от картини за печат. Въпросът е как да изберете най-подходящата такава за изискванията и предпочитанията ви, както и за характеристиките на вашето помещение. Вижте факторите, които трябва да вземете предвид при поръчка на услугата „Печат на картини“:

печат на картини: тематика – екипът на ZonaKartini.bg извършва печат на картини в най-различни стилове и тематики. От природни пейзажи, животни и семейство до градска архитектура, ретро стил и еротика. Преди заявяване на услугата „Печат на картини“ преценете кой стил отговаря най-добре на емоциите и усещанията ви и би създал желаната от вас атмосфера в съответното помещение.

печат на картини: размер - екипът на ZonaKartini.bg извършва печат на картини в най-различни стилове и тематики. От природни пейзажи, животни и семейство до градска архитектура, ретро стил и еротика. Преди заявяване на услугата „Печат на картини“ преценете кой стил отговаря най-добре на емоциите и усещанията ви и би създал желаната от вас атмосфера в съответното помещение.

печат на картини: цветове - - печат на картини: цветове – при печата на картини цветовете трябва да бъдат съобразени не само с личните вкусове и предпочитания на потребителя, но и с характеристиките на неговото помещение. Спрете се на цветове, които ще се хармонизират по възможно най-добрия начин с останалата част от интериора и ще създадат наистина елегантна и стилна атмосфера в дома или офиса ви.

Изберете предлаганите от ZonaKartini.bg услуги за печат и си гарантирайте красиви и качествени картини, които ще се запазят в отлично състояние за дълъг период от време!

За ZonaKartini.bg
ZonaKartini.bg – печат на картини и други услуги
Продуктите на ZonaKartini.bg – ползи и преимущества за клиента
Как да изберете подходящата картина за печат от ZonaKartini.bg?

  • 5 до 10 работни дни срок на изработка.
  • Телефон за консултации и информация - 0888 244 008
  • Пана върху канава от Ваша снимка
  • Заплащане - с наложен платеж или по банков път

Отзиви

Вторник, 18 Юни 2024г.
Получих картината,прекрасна е!Точно такава,каквато очаквах!Толкова слънце и багри влязоха у нас!Благодаря Ви!
Събота, 15 Юни 2024г.
Отлична работа.За 5 дни беше изпълнена поръчката.Ще Ви ползвам пак с удоволствие.Сайта е направен мн    ого професионално.Успех!
Вторник, 18 Юни 2024г.
Втора поръчка от този сайт и за втори път съм повече от доволен, като започнем от качеството на изра    ботката и стигнем до опаковката на пратката. Много добър манталитет!
Петък, 21 Юни 2024г.
Поръчах над 45 картини на световноизвестни майстори - изработката им е фантастична!
Понеделник, 17 Юни 2024г.
Днес получих картината си и не мога да й се нарадвам! Надявам се скоро в сайта Ви да има и други кар    тини на Томас Кинкейд. Невероятен творец е бил! Благодаря и продължавам да разглеждам картините в сайта Ви с голямо удоволствие!
Горе