Информация

«www.ZonaKartini.bg» - това е онлайн магазин / галерия за дигитален печат на постерикартини, декоративни пана и фото тапети.
Подбрали сме над 100 000 репродукции на известни художници и фотоси на различна тематика, които са подредени в над 300 категории. Всяко едно изображение можете да превърнете в дигитално отпечатана картина с рамка и стъкло, единично пано върху PVC или канава или да направите от него декоративно модулно пано от няколко части.

Избрахме най-добрите изображения за фото тапети. Латексовият печат, заедно с HP PVC free Wall Paper, е единственият сертифициран печат за декориране на затворени помещения, обитавани от хора - офиси, детски градини, болнични заведения, жилища и др. За използваните материали в нашите изделия научете повече в раздела "Материали".

Ние държим на високото качество на продуктите ни, приятелското отношение с клиентите ни, професионален подход при избора на продукт. Разбираме, че не е лесно да се направи правилен избор. Как ще изглежда картината на фона на Вашите тапети или на цвят стена? Как ще се съчетава с Вашите мебели. На сайта ни може да проверите това предварително: влезте на страницата "Интериори" и изберете близко до Вашия интериор изображение. Вижте как ще се съчетават цвета на рамката и стената, размера на картината и изображението. Определете, дали да се спрете на една голяма картина или няколко по-малки.

Ако срещате затруднение при избора на подходяща картина, рамка, паспарту или цялостно оформление,
свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да намерите най-подходящото решение за интериора Ви.

 

www.ZonaKartini.bg е собственост на АТЕРА Дизайн ЕООД със седалище в гр.София, бул. България 60 В /Бизнес център/, тел. 0888 244 008

 

Полезни линкове от нашия сайт:

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ - информация относно методите за доставка, срокове за изработка и плащане. 

МАТЕРИАЛИ - информация относно използваните материли. 

КОНТАКТИ

ОТЗИВИ - оставете своя отзив за нас и нашите продукти. 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

  • Телефон за консултации и информация - 0888 244 008
  • До 10 работни дни срок на изработка.
  • Пана върху канава от Ваша снимка
  • Заплащане - с наложен платеж или по банков път

Отзиви

Петък, 18 Май 2018г.
Здравейте! :) Пиша Ви с голямо задоволство и поздравления за отлично свършената работа от Вас. Полу    чих една много красива картина на балерина изглеждаща точно така както във вашият страхотен сайт. Успях да зарадвам майка ми за нейния празник, а за това принос имате и Вие. Благодаря Ви! ;)
Петък, 18 Май 2018г.
Благодаря, че ми отделяте време! И да ви окуража да продължавате работата все така прецизно и търпе    ливо. Много ви похвалиха за рамките и опъването, хора, коитo разбират от това. Казаха: "Най-добросъвестно опънатата и подшита канаваца, на най-прецизната и по учебник рамка в последните години. По-добри рамки от на маса художници." Край на цитата. Продължавайте така!
Петък, 18 Май 2018г.
Картината е точно това ,което исках! Благодаря!
Сряда, 16 Май 2018г.
Примете моя и изключително добър отзив за качеството на картината, рамката и опаковката, с която е т    ранспортирана и получена. Благодаря за първокласната услуга от Ваша страна!
Сряда, 16 Май 2018г.
Благодаря за бързата и качествена изработка.
Горе