Информация

«www.ZonaKartini.bg» - това е онлайн магазин / галерия за дигитален печат на постерикартини, декоративни пана и фото тапети.
Подбрали сме над 100 000 репродукции на известни художници и фотоси на различна тематика, които са подредени в над 300 категории. Всяко едно изображение можете да превърнете в дигитално отпечатана картина с рамка и стъкло, единично пано върху PVC или канава или да направите от него декоративно модулно пано от няколко части.

Избрахме най-добрите изображения за фото тапети. Латексовият печат, заедно с HP PVC free Wall Paper, е единственият сертифициран печат за декориране на затворени помещения, обитавани от хора - офиси, детски градини, болнични заведения, жилища и др. За използваните материали в нашите изделия научете повече в раздела "Материали".

Ние държим на високото качество на продуктите ни, приятелското отношение с клиентите ни, професионален подход при избора на продукт. Разбираме, че не е лесно да се направи правилен избор. Как ще изглежда картината на фона на Вашите тапети или на цвят стена? Как ще се съчетава с Вашите мебели. На сайта ни може да проверите това предварително: влезте на страницата "Интериори" и изберете близко до Вашия интериор изображение. Вижте как ще се съчетават цвета на рамката и стената, размера на картината и изображението. Определете, дали да се спрете на една голяма картина или няколко по-малки.

Ако срещате затруднение при избора на подходяща картина, рамка, паспарту или цялостно оформление,
свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да намерите най-подходящото решение за интериора Ви.

 

www.ZonaKartini.bg е собственост на АТЕРА Дизайн ЕООД със седалище в гр.София, бул. България 60 В /Бизнес център/, тел. 0888 244 008

 

Полезни линкове от нашия сайт:

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ - информация относно методите за доставка, срокове за изработка и плащане. 

МАТЕРИАЛИ - информация относно използваните материли. 

КОНТАКТИ

ОТЗИВИ - оставете своя отзив за нас и нашите продукти. 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

  • Пана върху канава от Ваша снимка
  • Телефон за консултации и информация - 0888 244 008
  • Заплащане - с наложен платеж или по банков път
  • До 10 работни дни срок на изработка.

Отзиви

Четвъртък, 17 Май 2018г.
Отлична работа.За 5 дни беше изпълнена поръчката.Ще Ви ползвам пак с удоволствие.Сайта е направен мн    ого професионално.Успех!
Вторник, 15 Май 2018г.
Ще се възползвам от услугите ви отново
Петък, 18 Май 2018г.
Картината е точно това ,което исках! Благодаря!
Събота, 19 Май 2018г.
Почти цялата живопис, която ви хрумне може да имате вкъщи за малко пари. Това е работата със Зона Ка    ртини. Да благодарим на новите технологии и ентусиазма на работещите в зоната. Резултатите често надминават очакванията. Прекрасно. Мога да го кажа, защото съм поръчал над 10 принта и смятам да продължа. Христо
Събота, 19 Май 2018г.
Много красиво, отлично качество, навременна доставка! Много приятно съм изненадана и с удоволствие щ    е се обърна отново към вас, когато имам нужда от подарък или допълнение в интериора.
Горе